Curs gratuit de educație financiară pentru copii

CURS GRATUIT! CURS DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ PENTRU COPII


Te invit să îți introduci copilul în lumea libertății financiare și să îl ajuți să înțeleagă mecanismele de bază ale independenței financiare astfel încât să planteze semințe pe viață pentru prosperitate

Lasă-ți copilul să descopere secretele independenței financiare


Înscrie-ți copilul la cursul GRATUIT astăzi!

Completează căsuțele de mai jos cu numele și adresa ta de email și te voi contacta în cel mai scurt timp pentru mai multe detalii:

  Ce va găsi copilul tău în timpul cursului?

  • Se va familiariza cu fiecare bancnotă românească;
  • Se va familiariza cu una din regulile independenței financiare și anume “economisirea”;
  • Se va familiariza cu noțiunile de venit pasiv, profit, cheltuieli, venituri;
  • Fiecare noțiune i se va explica copilului constructiv cu blândețe și răbdare;
  • Oportunitatea alegerii orei și zilei dorite;
  • Grupuri până la maxim 3 copii.

  Cine va preda cursul?

  Elena Daniela Calin

  Cursul va fi predat de Elena Daniela Călin, fondatoarea proiectului Positive Words Research și fost auditor financiar extern și auditor intern.

  Mă autodenumesc de mai mult de 10 ani cercetător de cuvinte pozitive. Sunt creatoare uneia dintre cele mai virale liste de cuvinte pozitive din lume în engleză și susțin cursuri online de cuvinte pozitive pentru copii în română și engleză.

  Înainte de această activitate am fost auditor financiar extern și auditor intern pentru companii mari din industrie pentru mai mult de 11 ani. Am absolvit facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune de la Academia de Studii Economice din București. Am lucrat în una din cele 4 multinaționale de audit (așa numitele BIG4). Am auditat situațiile financiare a unora dintre cele mai mari companii din industria de automobile, telecomunicații, reciclare și comerț, majoritatea companiilor auditate având activități de producție.

  Cum se va desfășura cursul?

  Voi aplica o serie de tehnici de predare prin care copilul se va familiariza cu anumite concepte de bază prin care se obține libertatea financiară cum ar fi: ce înseamnă banii, prețurile, venitul pasiv, cheltuială, venit, profit, cont bancar, investiții pe care ei le pot înțelege cum ar fi jucăriile de Lego pentru care există o piață de vânzare (învățăm și ce înseamnă “vânzare”).

  Tot în acest curs gratuit vom încerca să calculăm un Profit ca diferență între “Cheltuiala cu o jucărie” (pentru care vom afla Prețul) și un Venit.

  De asemenea vom scrie și vom încerca să înțelegem câteva gânduri și afirmații constructive referitoare la mentalitatea pe care să o avem ca să reușim să ne bucurăm de independență financiară când vom crește mari.