Curs gratuit de cuvinte pozitive pentru copii

CURS GRATUIT! CURS DE CUVINTE POZITIVE PENTRU COPII


Te invit să îți introduci copilul în lumea cuvintelor pozitive și să îl ajuți să planteze semințe pe viață pentru o stare de bine

Lasă-ți copilul să descopere secretele gândirii constructive


Înscrieți-vă copilul la cursul GRATUIT astăzi!

Pentru înscriere te rog să introduci puțin mai jos adresa ta de email și vei primi în maxim un minut un email cu mai multe detalii (verifică și folderul SPAM pentru primirea email-ului):

[sibwp_form id=1]

Ce va găsi copilul în timpul cursului?

  • Multe cuvinte frumoase pe care le vom scrie pentru a ne familiariza cu ele
  • Cuvinte aprofundate în cursul gratuit: recunoștință, blândețe, curaj, bunătate iubitoare
  • 60 de minute de stare de bine
  • Program ONLINE duminică
  • Cursul va fi personalizat pentru vârsta copilului
  • Vârsta copilului +7

Cine va preda cursul?

Cursul va fi predat de Elena Daniela Călin, fondatoarea proiectului Positive Words Research.

Elena Daniela Calin

Mă autodenumesc de mai mult de 10 ani cercetător de cuvinte pozitive. Sunt creatoare uneia dintre cele mai virale liste de cuvinte pozitive din lume în limba engleză și a primei și singurei liste de cuvinte pozitive în limba română. Am susținut Ora de Cuvinte Pozitive claselor 1-4 din două școli de stat din București. Am predat cuvinte pozitive la copii de diferite vârste (+5 ani) și adulților în ședințe individuale și în cursuri în cadrul companiilor private.

Vezi mai jos două videoclipuri

1. Discursul TEDx despre Orele de Cuvinte Pozitive predate în școlile de stat și despre călătoria mea de descoperire a puterii cuvintelor pozitive.

2. Interviu cu doamna directoare Violeta Dascălu despre Ora de Cuvinte Pozitive pe care am predat-o în școala Ferdinand I din București și despre importanța educației copiilor privind cuvintele pozitive: vezi aici interviul.

Cum se va desfășura cursul?

Printre diversele tehnici de predare se numără și combinația de desene a unor amintiri reale pentru un anumit cuvânt pozitiv și scrierea cuvintelor pozitive. Unul din beneficiile acestei tehnici este faptul că învățăm cuvântul dar și conectăm limbajul (abilitatea de a verbaliza) cu realitatea personală a fiecărui copil. Aceste exerciții dezvoltă inteligența emoțională a copiilor.

Prezint mai jos o parte din desenele realizate de copii în timpul cursurilor de cuvinte pozitive.